Acupunctuur in Apeldoorn

Bent u benieuwd of acupunctuur in Apeldoorn bij Balansage iets voor u is? Acupunctuur vindt zijn oorsprong in de Chinese geneeskunde en wordt reeds eeuwenlang gebruikt om mensen te genezen van allerlei fysieke kwalen en ongemakken. Het menselijk lichaam bevat verschillende meridianen of energiebanen die zorgen voor een optimaal functioneren. Wanneer op deze meridianen een hindernis of blokkade voorkomt, zal het lichaam uit balans raken en zal dit leiden tot pijn of andere fysieke ongemakken.

De meridianen staan in verbinding met onze organen en op de meridianen zit een netwerk van acupunctuurpunten. Door middel van het prikken met kleine en fijne naaldjes op deze acupunctuurpunten kunnen blokkades opgeheven worden wat zal zorgen voor vermindering van de klachten en voor genezing.

Wie helpt u bij acupunctuur in Apeldoorn?

Bij Balansage zijn hoog opgeleide acupuncturisten aanwezig die u op een professionele manier van uw pijn en ongemakken kunnen afhelpen. Acupunctuur in Apeldoorn kan een verlichting geven wanneer u onder meer volgende klachten ervaart: pijnklachten, allergieën, aandoeningen aan het zenuwstelsel, verslavingen en huidproblemen.

Balansage staat garant voor een effectieve en vrijwel pijnloze behandeling. Patiënten voelen enkel de prik van het inbrengen van de naalden op de acupunctuurpunten,  maar als de naalden geplaatst zijn voelt men niets meer.  Het aantal behandelingen dat nodig zal zijn hangt voornamelijk af van de aard en de intensiteit van de klachten. Dit zal door onze acupuncturisten met u worden doorgenomen om tot een optimaal behandelplan te komen.

Acupunctuur in Apeldoorn bij Balansage

Wilt u een afspraak maken voor acupunctuur in Apeldoorn? Onze praktijk is bereikbaar op het nummer 06 81 969 101 of door middel van een mailtje naar info@balansage.nl. Balansage kijkt er alvast naar uit kennis met u te maken en u op een snelle en efficiënte manier verder te helpen op weg naar genezing.