Shiatsu in Apeldoorn

Heeft u interesse in Shiatsu in Apeldoorn? Balansage helpt graag uw energiestroom in evenwicht te brengen. Balansage hanteert deze behandelwijze om op natuurlijke manier mensen van hun ongemakken af te helpen, met eerbied voor de traditionele waarden van Shiatsu. Shiatsu is een van oorsprong Japanse massagevorm die teruggaat naar het principe van het masseren van de meridiaanbanen door duimdruk of handpalmdruk.

In verdere ontwikkeling van de massagevorm werd ontdekt dat heel wat pijn en aandoeningen verlicht konden worden door het behandelen van de meridianen die door  het hele lichaam lopen. Door druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op deze meridianen kunnen blokkades worden opgeheven wat leidt tot een beter functioneren.

Voor wie kan Shiatsu in Apeldoorn een uitkomst zijn?

Shaitsu kan gebruikt worden voor zowel het verlichten of behandelen van bestaande klachten, maar wordt ook preventief gebruikt. In de preventieve behandeling wil men de energie in de meridiaanbanen in beweging brengen, waardoor het minder vatbaar is voor blokkades of disfunctioneren. Veel van de klachten die door middel van Shiatsu verholpen kunnen worden, zijn stress gerelateerd of vinden hun oorsprong in een druk en jachtig leven. Vandaar dat de behandeling in de eerste plaats ontspannend zal werken en verlichting zal bieden. Door de zachte aanpak kenmerkend voor de behandeling, zal geen pijn ervaren worden.

Bij Shiatsu in Apeldoorn streeft Balansage ernaar de energiestromen in uw lichaam zodanig terug te herstellen dat kwaaltjes en ongemakken verdwijnen.

Is Shiatsu in Apeldoorn iets voor u? Maak een afspraak!

Bent u benieuwd of Balansage met Shiatsu in Apeldoorn ook voor u de oplossing kan bieden, aarzel dan niet ons vandaag nog te contacteren voor een afspraak. U kunt ons bereiken op het nummer 06-81969101 of door middel van een mailtje naar info@balansage.nl.

Wij staan voor u klaar om uw vragen over Shiatsu in Apeldoorn te beantwoorden. Balansage beschikt over ervaren therapeuten die tot het uiterste gaan voor uw welbevinden en comfort.