Reacties

 

“Ik was al een hele tijd van plan om Shiatsu-therapie te volgen. Na een hectische verhuizing ben ik op zoek gaan, omdat ik volledig uitgeput was.
Zo kwam ik bij Shiatsu praktijk Balansage terecht. En nu, een aantal weken na afronding van de Shiatsu-therapie kan ik zeggen dat Hetty uitstekend werk heeft verricht. Niet alleen de behandeling was een succes, maar ook de communicatieve eigenschappen van Hetty zijn me bijgebleven.
Ze kan goed luisteren en geeft adviezen waar je wat mee kunt en waarbij je geheel in je waarde wordt gelaten. Ze is volledig zichzelf en komt authentiek over, maakt echt contact, maar weet tegelijkertijd een professionele afstand te houden. Je moet het maar kunnen…..
Het is mij duidelijk dat zij het werk doet dat wezenlijk bij haar past en dan is een mens tot heel wat is staat”.
Echt een aanrader!

Erik

 

“Inmiddels heb ik al een paar shiatsu behandelingen van Hetty gehad en iedere keer word ik er weer helemaal relaxed van. Na afloop zou ik altijd wel heerlijk nog even blijven liggen. Gelukkig geeft Hetty je ook rustig de tijd om weer even bij te komen. Vandaag ook weer wat van haar geleerd: er zijn mensen die je echt helemaal leeg kunnen zuigen, waar ik dan helaas migraine van krijg. Hiertegen moet ik mij nog leren beschermen, maar ik weet zeker dat de shiatsu me hierbij helpt. Mijn lichaam leert al steeds beter zichzelf te herstellen en weer in balans te brengen. Ik voel gewoon dat door de behandeling de energie weer beter kan stromen. Ik blijf voorlopig zeker nog wel naar Balansage gaan, om in balans te blijven en alles weer heerlijk te laten stromen!”

Jolanda

 

“Persoonlijke aandacht en een behandeling op jouw klachten en lichaam (en ook wel geest) gericht. Ik voel me meestal direct beter als ik er vandaan kom. Soms dus niet meteen, omdat het z’n uitwerking nog moet krijgen, maar het helpt uiteindelijk altijd. Ook niet onbelangrijk te vermelden: je krijgt echt waar voor je geld.”

Thea