Uw therapeut

Welkom bij Balansage,

Mijn naam is Hetty van den Haak.

In oktober 2008 ben ik mijn praktijk, Balansage, begonnen.

Ik ben gestart met sportmassage en ontspanningsmassage. Doordat ik in mijn praktijk veel cliënten kreeg met klachten die ik niet kon verhelpen, ben ik op zoek gegaan naar andere massage en therapie mogelijkheden. Deze vond ik in eerste instantie in Shiatsu en later ook in Acupunctuur.

Tijdens mijn opleiding voor Shiatsu therapeut bij de Qing Bai Academie vielen de puzzelstukjes in elkaar. De TCM (Traditional Chinese Medicine) benaderd de mens op een manier (holistisch) die bij mij past. In juni 2014 heb ik mijn diploma voor Shiatsu therapeut behaald en in 2017 heb ik de opleiding Klassieke Acupunctuur aan de Qing Bai Academie afgerond. Als aanvulling hierop heb ik de bijscholing ‘Effectief pijn behandelen met Acupunctuur’ gevolgd. Hiermee heb ik mij verdiept in het behandelen van pijn door middel van Acupunctuur, volgens dr. R. Tan’s Balance Method Acupunctuur.

Ik beoefen mijn beroep met passie en met verwondering, over hoe Shiatsu en Acupunctuur kan werken en hoe snel er veranderingen kunnen optreden.